Hollywood Yıldızı Anne Hathaway: "Oyuncu Seçmelerinde 10 Erkekle Öpüşmek Zorunda Kaldım"

Oscar'lı oyuncu Anne Hathaway, verdiği bir röportajda, 2000'li yıllarda bir film için yapılan oyuncu seçmelerinde 10 erkekle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf etti.

Hollywood Yıldızı Anne Hathaway: "Oyuncu Seçmelerinde 10 Erkekle Öpüşmek Zorunda Kaldım"
25 Nisan 2024 - 12:26 - Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 12:36

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Hollywood'un önde gelen isimlerinden Anne Hathaway, son röportajında çarpıcı bir itirafta bulundu. V Magazine'e konuşan Hathaway, 2000'li yıllarda bir film için yapılan oyuncu seçmelerinde 10 erkekle öpüşmek zorunda kaldığını açıkladı.

39 yaşındaki oyuncu, söz konusu dönemde oyuncular arasındaki uyumu test etmek adına bu tür uygulamaların normal kabul edildiğini belirtti. Ancak Hathaway, bu deneyimin kendisi için oldukça rahatsız edici olduğunu ve günümüzde kabul edilemez bulduğunu ifade etti.

Les Misérables (Sefiller) filmiyle Oscar kazanan Hathaway, söz konusu deneyim sırasında duyduğu rahatsızlığı ve zorlanmayı şu sözlerle dile getirdi: "Bugün 10 kişi gelecek ve sen de kadroya alındın. Hepsiyle öpüşeceğin için heyecanlı değil misin?"

Hathaway, bu deneyim sırasında kendisini "heyecanlıymış gibi" göstermek zorunda kaldığını belirtti. Ancak günümüzde sektördeki normların değiştiğini ve daha iyi bir noktaya geldiğini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com