Gençler İçin Benzersiz Bir Kariyer Deneyimi: Turkish Student Association Global'den New York Türkevi'nde Kariyer Fuarı!

Turkish Student Association Global, New York Türkevi'nde düzenleyeceği kariyer fuarı için hazırlıklara başladı. 13 Nisan'da gerçekleştirilecek fuarda üç önemli konuşmacı, gençlere kariyerleriyle ilgili değerli tavsiyelerde bulunacak.

Gençler İçin Benzersiz Bir Kariyer Deneyimi: Turkish Student Association Global'den New York Türkevi'nde Kariyer Fuarı!
05 Nisan 2024 - 11:31 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 11:51

Turkish Student Association Global, (Türk Öğrenci Birliği) 13 Nisan'da New York Türkevi'nde heyecan verici bir kariyer fuarı düzenlemeye hazırlanıyor. Barsan Global Lojistik ve Lazzoni gibi önde gelen şirketlerin de aralarında bulunduğu 20'den fazla şirketin katılımını hedefleyen fuar, Türk ve Amerikan iş dünyasını bir araya getirerek öğrencilere benzersiz bir kariyer deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Önde Gelen Şirketlerin Katılımıyla Benzersiz Bir Deneyim Sunulacak

Etkinlik, katılım sağlayacak öğrenci sayısının 200'ün üzerinde olması beklenirken, aralarında Babson College, New York University, Northeastern University, Boston University, Columbia University, Yale University gibi ünlü okulların bulunduğu 15'ten fazla okulun katılacağı açıklandı.

İlham Verici Konuşmacılarla Kariyer Hakkında Değerli Tavsiyeler

13 Nisan'da düzenlenecek fuar, saat 10.00 ile 18.00 arasında gerçekleşecek ve öğrencilere kariyerlerine yön verecek üç önemli konuşmacıyı ağırlayacak. Konuşmalar, 30 dakikalık bir sunumun ardından 15-20 dakikalık soru-cevap bölümüyle devam edecek. Konuşmacılar, kendi deneyimlerinden yola çıkarak gençlere kariyerleriyle ilgili değerli tavsiyelerde bulunacaklar.

Fuarın açılışında öğrencilere Taşkın Bakery'nin sponsorluğunda Türk kahvaltısı ikram edilecek ve Türk mutfağının lezzetleriyle tanışma fırsatı sunulacak. 

Ardından, Türk Hava Yolları'nın Bölgesel Pazarlama Müdürü Alp Ozaman, "Bir Akademisyenin Gözünden; Başarılı Bir Kariyer İçin İdeal Öğrenci Hayatı" başlıklı konuşmasıyla gençlere ilham verecek.

Fuarın diğer konuşmacısı olan Nature's Wild Organics'in Genel Müdürü Meryem Göksu Kaya, "Yaşanmış Deneyimlerden: F1 Vizesinden İş Hayatına" başlıklı konuşmasıyla öğrencilere kendi deneyimlerinden yola çıkarak kariyerlerine nasıl yön verebileceklerini anlatacak.

Pfizer'de Başlangıç Mükemmelliği Lideri ve CMO olan M. Serhan Altıntaş ise "Küresel Şirketlerde Kariyer" başlıklı konuşmasıyla öğrencilere uluslararası iş dünyasında başarılı olmanın sırlarını paylaşacak.

Öğrencilere Networking Fırsatı: Turks Connect

Fuarın devamında, öğrencilere iş ağı geliştirme fırsatı sunacak "Turks Connect" etkinliği düzenlenecek. 

Ayrıca, EgeaFood'un sponsorluğunda Türk mutfağının enfes lezzetlerini deneme fırsatı sunulacak olan "Turks Eat" etkinliğiyle katılımcılar Türk kültürünü daha yakından tanıma şansı bulacaklar. Ayrıca, Türk Havayolları tarafından düzenlenen bilet çekilişi de fuarın en heyecan verici sürprizlerinden biri olacak.

Bu kapsamlı kariyer fuarı, gençlere uluslararası iş dünyasında kendilerini geliştirme ve gelecek kariyer fırsatlarını keşfetme şansı sunarken, Türk ve Amerikan iş dünyası arasında güçlü bağlar kurmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com