Battery Park'ta Skandal: Bir Çift, Battaniyenin Altında Cinsel İlişkiye Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentindeki Battery Park'ta skandal görüntüler kayda alındı. Bir çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi.

Battery Park'ta Skandal: Bir Çift, Battaniyenin Altında Cinsel İlişkiye Girdi!
04 Mayıs 2024 - 23:50 - Güncelleme: 05 Mayıs 2024 - 00:04

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentindeki Battery Park, skandal bir olaya sahne oldu. Parkta, kalabalığın arasında bir çift, siyah bir battaniyenin altında cinsel ilişkiye girdi. O anlar, bir kişi tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı ve büyük yankı uyandırdı.

Görüntülerde, parkta dinlenen insanların arasında çimlerin üzerine uzanmış bir çiftin, açık alanda cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Bu skandal olay, parkın kalabalık bir bölgesinde ve çocukların da bulunduğu bir ortamda meydana geldi.

Sosyal medya kullanıcıları, olaya şaşkınlık ve tepki gösterirken, parkta bulunan diğer insanların bu duruma müdahale edip etmediği ise merak konusu oldu. Olayın ardından yetkililerin müdahalesi ve alınan önlemler hakkında ise bilgi bulunmuyor.

O anları kayda alan bir kişi ise görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 50 milyondan fazla izlenen görüntü tepkileri de beraberinde getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com