Grape Law, Manage HR Dergisi'nin "Amerika'nın Yükselen 10 Göçmenlik Hukuku Şirketi" listesinde yer aldı.

Bireylere, ailelere ve şirketlere Amerika’da yeniden inşa edecekleri yaşamlar ve kariyerler için kapsamlı, çok yönlü ve sonuç odaklı eşsiz bir hizmet sunan Grape Law; Manage HR Dergisi’nin “Amerika’nın Yükselen 10 Göçmenlik Hukuku Şirketi” listesinde yer aldı.

Grape Law, Manage HR Dergisi'nin "Amerika'nın Yükselen 10 Göçmenlik Hukuku Şirketi" listesinde yer aldı.
05 Nisan 2024 - 02:43 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 02:58

Grape Law, Manage HR Dergisi’nin “Amerika’nın Yükselen 10 Göçmenlik Hukuku Şirketi” listesinde yer aldı.

Derginin yetkin üyelerinin 250’yi aşkın şirket önerisi arasından editör ekibinin titiz elemesi, ardından da İnsan Kaynakları endüstrisinin kıdemli isimlerinin değerlendirmesiyle Grape Law, bu listeye göçmenlik hukuku alanında sunduğu istisnai hizmetleriyle layık görüldü. Seçim sürecinde; müvekkil memnuniyeti, pazar varlığı ve hizmet niteliği gibi birçok kriter baz alındı.

Temelleri New York’ta, kendisi de Türkiye’den bir göçmen olan avukat ve girişimci Muhammed Üzüm tarafından atılan Grape Law, Amerika göçmenlik ve ticaret hukuku hizmetlerini 21. yüzyıla adapte ediyor.

Grape Law; bireylere, ailelere ve şirketlere Amerika’da yeniden inşa edecekleri yaşamlar ve kariyerler için kapsamlı, çok yönlü, sonuç odaklı eşsiz bir hizmet sunuyor. Teknolojiye entegre servis altyapısı ve deneyimli ekibiyle göçmenlik hukuku hizmetlerini modernleştirerek yeniden tanımlayacak bir vizyon ve potansiyel vadediyor.

Öne çıkan hizmetleri arasında vize, green card ve vatandaşlık başvuruları, Amerika’da şirket kuruluşu ve marka tescili, finansal danışmanlık ve yatırım kaynakları analizi yer alıyor.

Uçtan uca bir Amerika yolculuğu deneyimi sunan Grape Law; çok katmanlı hizmet paketini avukatların tecrübeleri ve dinamizmiyle olduğu kadar; satış, içerik ve pazarlama uzmanlarının, yazılımcıların ve tasarımcıların orijinal yaratımları ve geliştirmeleriyle de hazırlıyor.

Özgün, yenilikçi ve profesyonel yaklaşımı ve metotlarıyla %97’lik bir dosya onay oranına sahip olan Grape Law; ABD göçmenlik hukukunun karmaşık yapısında yol arayanlar için yeni olanaklar sunmaya devam ediyor. Amacını ise, “her bir hizmetiyle endişeleri en aza indirgeyip umutları en üst düzeye çıkarmak.” olarak tanımlıyor.

Amerika göçmenliğine dair soru ve talepleriniz için [email protected]’a e-posta gönderebilir ya da buradaki formu doldurarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com