ABD'de 3 Türk Vatandaş Hayatını Kaybetmişti: Olayla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston ve Florida eyaletlerinden gelen ölüm haberleri, bayram heyecanını gölgelerken Boston'da gerçekleşen ölümlerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

ABD'de 3 Türk Vatandaş Hayatını Kaybetmişti: Olayla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!
09 Nisan 2024 - 13:37 - Güncelleme: 09 Nisan 2024 - 13:47

Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston ve Florida eyaletlerinden gelen ölüm haberleri, bayram heyecanını gölgelemişti. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Boston'un Waltham şehrinden gelen trajik habere göre, 27 yaşındaki Talip Uyanık ve 38 yaşındaki İsmet Eldar hayatlarını kaybetmişti. 

ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Miami şehrinde ise benzer bir acı yaşanmıştı. Bayrama sayılı günler kala 46 yaşındaki Oktay Baran Vural, intihar etmişti.

 Ölümlerin ardında yatan sebepler henüz netlik kazanmazken, aileler ve yakın çevreleri bu ani kayıpların yıkıcı etkisiyle sarsıldı.

Vural’ın intiharı ailesi tarafından büyük şokla karşılanırken, adli tıp raporu gelmeyen Uyanık ve Eldar’ın ölüm sebebi ise henüz bilinmiyor. 

ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, ailelerle irtibatta bulunarak yaşanan trajedileri yakından takip ediyor. Süreç ilerledikçe yeni bilgileri ABDPost takipçilerine aktarmaya devam edeceğiz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com