Hakan Mansuroğlu Liderliğindeki H&M Eğitim Danışmanlığı, Türk Toplumuna ABD'de Eğitim ve Vize Kapılarını Aralıyor!

Hakan Mansuroğlu liderliğindeki H&M Eğitim Danışmanlığı, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk toplumuna uzun yıllardır hizmet veriyor. Şirket, J1, F1, B2 ve diğer vize kategorilerinde danışmanlık hizmeti sunuyor. 24 yıldır İngilizce ve üniversite eğitimi alanında destek veren firma, haftanın 7 günü 24 saat boyunca ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

Hakan Mansuroğlu Liderliğindeki H&M Eğitim Danışmanlığı, Türk Toplumuna ABD'de Eğitim ve Vize Kapılarını Aralıyor!
27 Mart 2024 - 21:33 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 21:42

Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun yıllardır Türk toplumuna hizmet veren Hakan Mansuroğlu ve ekibinin liderliğindeki H&M Eğitim Danışmanlığı, J1 Vizeli öğrencilere (Çalışma ve Seyahat Programları), F1 egitim vizeli ogrencilere, B2 Vizeli yabancılara (turizm) ve diğer kategorilere yönelik danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

24 yıldır İngilizce ve üniversite eğitimi ve F1 eğitim vizesi alanında destek sunan firma, haftanın 7 günü 24 saat boyunca ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermektedir. 

Hakan Mansuroğlu tarafından kurulan ve 30 yılı aşkın akademik danışmanlık deneyimiyle tanınan H&M Eğitim Danışmanlığı, öğrencilere farklı vize kategorilerinde danışmanlık hizmeti sunmanın yanı sıra akademik başvurular, dil okulu kabulleri ve transferleri, statü değişikliği başvuruları, öğrencilere uygun sağlık sigortası ve işveren bazlı çalışma vizeleri gibi konularda da kapsamlı destek sağlıyor.

Hakan Mansuroğlu Kimdir?

Amerikan vatandaşı ve 24 yıldır Amerika’da yaşayan, New York, New Jersey, Orlando, West Palm Beach, Florida, Las Vegas’ta şubeleri bulunan UCEDA İngilizce Dil okulu zincirinin genel müdürü Mansuroğlu, aynı zamanda H&M Eğitim Danışmanlığı’nı kurdu.

“H&M Eğitim Danışmanlığı Amerika kıtasındaki tek ücretsiz akademik danışmanlık merkezidir. Biz tecrübe, hızlı çözüm ve seçkin eğitim kurumlarıyız” diyen Mansuroğlu, 
farklı İngilizce okullarında yöneticilik görevi üstlenerek uluslararası öğrenciler için eğitim alanında yüksek nitelikli bir lider haline geldi. 

Mansuroğlu'nun geçmişteki çalışmaları, özellikle yabancı ziyaretçilerin ve öğrencilerin ABD'deki eğitim süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları anlama ve çözme becerisini geliştirdi.

H&M Eğitim Danışmanlığı’ndan Hizmet Alan Müşterilerin Sonsuz Memnuniyeti 

Kurumun sunduğu hizmetlerden yararlanan müşteriler, Mansuroğlu’nun bilgi ve birikimleri sayesinde hedeflerini gerçekleştirdiklerini ve aldıkları hizmetten çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. 

H&M Eğitim Danışmanlığı'ndan aldığı kapsamlı rehberlik sayesinde hedeflerine ulaşabilen danışanlar, sorularına hızlı yanıtlar ve pratik çözümler aldıklarını ifade ediyorlar.

Bazı müşteri memnuniyetleri ise şöyle;

Samet Sezer, “Hakan Bey çok ilgili ve alakalı birisi kendisine sorularıma sabırla cevap verdiği için teşekkür ediyorum herkese kendisinden hizmet almayı tavsiye ederim bilgili ve güvenilir bir profil başarılarının devamını diliyorum.” 

Ramazan Polat, “Hakan Bey’le geçtiğimiz sene J-1 dan F-1 a change of statu yapmıştık. İlk başta korkularım ve önyargılarım vardı. Fakat kendisiyle konuştuktan sonra bunlardan arındım ve karar verdim. Konuya hakim tecrübeli ve bilgili diyebileceğim işin ehli kimselerden. Sıcakkanlı, güleryüzlü ve samimi.”

Metin Yavuz, “Hakan Bey, danışmanlık sürecinde bizlere çok yardımcı oldu, her sorduğumuz soruya özenle cevap verip, ilgisini alakasını eksik etmediği ve bizleri güvende hissettirdiği için kendisine teşekkür ediyorum, ve sizlerinde kendisinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim.”

70’ten Fazla ABD Egitim Kurumuyla İşbirliği

H&M Eğitim Danışmanlığı, işbirliği yaptığı 70'ten fazla eğitim kurumuyla ülke çapında hizmet veriyor. Latin Amerika, Asya, Avrupa ve Orta Doğu'dan gelen öğrencilere Türkçe, İspanyolca, Almanca ve İngilizce dil desteği sunan firma, uzman ekibiyle müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedefliyor.

Eğitim danışmanlığı alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken H&M Eğitim Danışmanlığı, Türk toplumunun ABD'deki eğitim hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaya devam ediyor. 

H&M Eğitim Danışmanlığı’nın sunduğu hizmetler: 

  • F1 Öğrenci Vizesi Başvuruları
  • B1/B2/J1’dan F1 Öğrenci Statüsüne Geçiş Başvuruları
  • Çalışma ve Yatırımcı Vizeleri
  • Yeşil Kart Başvuruları
  • ABD’de Yasal Şirket ve Ticaret Kurma
  • Ögrenci Sağlık Sigortası

(7/24) WhatsApp İletişim: +1.201.658.6199 

http://www.danismanusa.com/

Önemli Not: H&M Education Consulting LLC bir danışmanlık şirketidir ve eğitim, dil okulu, üniversite ile ilgili danışmanlık hizmetleri verilmektedir, yasal tavsiye ve avukatlık hizmetleri verilmemektedir. Göçmenlik ile ilgili konular için göçmenlik avukatlarına yönlendirilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com