United Airlines Uçağı Türbülansa Girdi: 22 Yolcu Yaralandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago merkezli havayolu şirketi United Airlines, Tel Aviv'den Newark'a yapmakta olduğu sefer sırasında türbülansa girdi.

United Airlines Uçağı Türbülansa Girdi: 22 Yolcu Yaralandı
01 Nisan 2024 - 14:26 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 14:34

Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago merkezli havayolu şirketi United Airlines, Tel Aviv'den Newark'a yapmakta olduğu sefer sırasında korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı.

Uçuş sırasında yaşanan türbülans, korku dolu anlara sebep oldu. Uçak, Upstate New York'taki bir havaalanına acil iniş yapmak zorunda kaldı. Olay sonucunda 22 yolcu yaralandı, bunlardan 7'si hastaneye kaldırıldı.

New Windsor bölgesindeki Acil Müdahale Ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, uçakta bulunan 312 yolcudan 7'si hastaneye sevk edilirken, 15 kişi uçuş sırasında meydana gelen yaralanmalar nedeniyle olay yerinde tedavi edildi.

Uçağın ABD'nin Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'na yaklaşırken şiddetli rüzgarlarla karşılaştığı ve bu nedenle havalimanına inişini iptal etmek zorunda kaldığı bildirildi. İsrail'in Tel Aviv kentinden kalkan uçak, acil iniş için ABD'nin New York Stewart Uluslararası Havalimanı'na yönlendirildi.

Olay sırasında bazı yolcuların türbülans nedeniyle mide bulantısı ve göğüs ağrısı yaşadığı, bazılarının ise kemerlerini takmamaları nedeniyle koltuklarından fırladığı belirtildi. United Airlines, olayı doğrulayarak bir yolcunun tıbbi bir nedenle uçaktan indiğini ve diğer yolcuların sağlık personeli tarafından kontrol edildiğini açıkladı. Uçak, uçuş yakıt ikmali yaptıktan sonra Newark'a devam etti.

Federal Havacılık İdaresi, United Airlines'ın yaşadığı arka arkaya problemler nedeniyle bir soruşturma başlattığını duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com