ATA-DC Connection Hour'da ATANews Dergisi İçin Kutlama

Washington DC Türk Amerikan Derneği ATA-DC, Connection Hour etkinliğinde ATANews Dergisi'nin yeniden hayata geçirilmesini kutladı.

ATA-DC Connection Hour'da ATANews Dergisi İçin Kutlama
27 Nisan 2024 - 15:21 - Güncelleme: 27 Nisan 2024 - 15:28

Washington DC Türk Amerikan Derneği ATA-DC düzenlediği Connection Hour etkinliğinde derneğin yayın organı ATANews dergisinin yeniden hayata geçirilmesini kutladı. 

1970'lerden bu yana yayın hayatını sürdüren dergi, pandemi ile birlikte bir süre ara vermişti. Yeni yönetimin tekrar üyelere kazandırdığı ATANews dergisi 3 ayda bir çıkarılacak ve hem baskı hem dijital olarak okurlara ulaşacak. 

Amerika genelinde ve Washington DC civarında yaşayan Türklere yönelik haber, yorum ve röportajların ağırlıklı olacağı dergi için sponsorluk arayışlarını da sürdüren yönetim, ilk sayıda reklamverenlere teşekkür etti ve derginin başarısı arttıkça sponsor olan şahıs ve şirketlerin de artacağına inandıklarını belirtti. 

ATA-DC derneğinin başkanı Sevtap Schreffler, "ATANews'u yeniden hayata geçirdiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. İlk sayımız şimdiden büyük beğeni topladı. Bana telefonla ve özel mesajlarla ulaşıp beğenilerini ileten pek çok üyemiz var. Gelecek sayılarda da dolu dolu bir dergi çıkarıp bütün üyelerimize, Türk işyerlerine, doktor ofislerine, kuaförlere dağıtmayı planlıyoruz. Türkler neredeyse ATANews dergimiz de orada olacak" diye konuştu. 

Derginin yayın yönetmeni ve ATA-DC derneğinin genel sekreteri Özge Övün Sert ise aldıkları tepkiden memnun olduklarını belirterek, "Bu güzel işin arkasında çok uyumlu çalışan büyük bir ekip var. Bütün yönetim kurulu üyelerimiz ATANews aracılığıyla Türk-Amerikan toplumuna ulaşabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Bundan böyle daha da dolu dolacak olan dergimiz, Türklerin sesini hem kişisel olarak hem de iş dünyasında daha çok duyuracak. Amacımız Türkler arasında büyük bir iletişim ağı kurmak," dedi.

ATANews'un bir sonraki sayısı Haziran ayında yayınlanacak. Dergiyi dijital olarak okuyabilmek için ATA-DC derneğindeki bu sayfaya gitmeniz yeterli: https://atadc.org/ata-news-magazine/

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com