New York'ta Çiçeklerle Dolu Bir Sergi: BLOOMTANICA

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki Manhattan bölgesinde açılan çiçeklerin renkli dünyası ile dolu BLOOMTANICA sergisini, ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli ABDPost takipçileri için görüntüledi.

New York'ta Çiçeklerle Dolu Bir Sergi: BLOOMTANICA
08 Mayıs 2024 - 18:35 - Güncelleme: 08 Mayıs 2024 - 19:01

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki Manhattan bölgesinde çiçeklerin renkli dünyası ile dolu büyüleyici BLOOMTANICA sergisi ziyaretçilere kapılarını açtı. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli sergiyi ABDPost takipçileri için görüntüledi.

Ünlü çiçek sanatçısı Jeff Leatham’ın ilham verici eserleriyle oluşturulan ve Genesis House, Meatpacking Bölgesi'nde bulunan BLOOMTANICA, geleneksel Kore bahçelerinin nefes kesen yeşil atmosferinden ilham alınarak yapıldı. 

Sergi, renk engelleme tekniklerinden yansıtılmış öğelere ve dijital enstalasyonlara kadar çeşitli sanat formlarını bir araya getirerek gerçeküstü bir atmosfer yaşatıyor.

Kore'nin ulusal çiçeği mugunghwa'nın canlı pembe tonları ile Jeju Adası'nın magma tüplerinin etkileyici turuncu ve sarı tonları, serginin her köşesinde ziyaretçilere görsel bir şölen sunuyor.

Salı'dan Pazar'a kadar 11:00 - 21:00 saatleri arasında açık olan BLOOMTANICA, 9 Haziran'a kadar ücretsiz olarak misafirlerini bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com