Ölüm Döşeğindeki İtiraf: 24 Yıl Sonra Anne ve Kızının Kalıntılarına Ulaşıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Batı Virjinya eyaletinde uzun yıllar çözülememiş bir dava, ölüm döşeğinde yapılan itirafla son buldu. Larry Webb, 24 yıl önce Susan Carter ve kızı Natasha "Alex" Carter'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Ölüm Döşeğindeki İtiraf: 24 Yıl Sonra Anne ve Kızının Kalıntılarına Ulaşıldı
09 Mayıs 2024 - 00:46

Amerika Birleşik Devletleri’nin Batı Virjinya eyaletinde uzun yıllar çözülememiş bir dava, ölüm döşeğinde yapılan itirafla son buldu.

Larry Webb adındaki bir adam, yaklaşık 24 yıl sonra, Susan Carter ve kızı Natasha "Alex" Carter'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Susan ve Alex Carter, 2000 yılı Ağustos ayında, hararetli bir velayet anlaşmazlığı sırasında aniden ortadan kayboldular. Bu kayboluşun ardından, aileleri 24 yıldır bir yanıt arıyordu. Acı bekleyiş 24 Nisan 2024 tarihinde, Batı Virginia eyalet polisi ve FBI'ın, Susan ve Alex'in kalıntılarının Larry Webb'in evinde bulunduğunu açıklamasıyla son buldu.

80'li yaşlarında olan Larry Webb, ölüm döşeğindeki son anlarında hapishanede cinayetleri itiraf etti. Webb, Susan Carter'la yaşadığı bir tartışma sırasında onu vurduğunu, ardından kızı Alex'i de öldürmek zorunda hissettiğini belirtti. İtirafında, suçu işlediğinden pişmanlık duyduğunu ve hayatını mahvettiğini ifade etti.

Webb'in cinayet sonrası cesetleri nasıl sakladığına dair ayrıntılı bilgiler de ortaya çıktı. Cesetleri, evin bodrum katında iki gün boyunca tuttuktan sonra arka bahçede sığ mezarlar kazarak gömdüğünü itiraf etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com