Derya Taşkın'dan tarihi adım: ABD'de Komisyon Üyesi adayı olan ilk Türk kadın!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yer alan Passaic İlçesi Komisyon Üyeliği'ne Derya Taşkın aday oldu. Amerika'da bir Türk kadının ilk kez komisyon üyesi adayı olmasıyla dikkat çeken Taşkın, ilçedeki Türk vatandaşlarını temsil etme misyonunu üstlenerek, ilçenin kalkınması ve halkın sorunlarına odaklanma sözü verdi.

Derya Taşkın'dan tarihi adım: ABD'de Komisyon Üyesi adayı olan ilk Türk kadın!
27 Mart 2024 - 21:04 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 21:15

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yer alan Passaic kentinde heyecan dolu bir seçim süreci başlıyor. 

Derya Taşkın, 4 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Passaic İlçesi Komisyon Üyeliği için adaylığını açıkladı. 

Speziale Demokratlar Ekibi çatısı altında yer alan adaylar arasında bulunan Taşkın, ilçedeki Türk vatandaşlarını temsil etme misyonunu üstlendi.

Taşkın adaylık açıklamasında ilçenin kalkınması için özveriyle çalışacağını ve ilçe halkının sorunlarına odaklanacağını belirterek ilçe sakinlerine umut ve güven verdi.

Taşkın'ın adaylığı, Passaic İlçesi'nde Türk kökenli vatandaşların sesinin daha güçlü bir şekilde duyurulacağına işaret ederken bu durum, ilçenin çok kültürlü yapısının ve demokratik süreçlerin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Taşkın’ın yer aldığı Speziale Demokratlar Ekibi'ne ait diğer adaylar arasında Şerif adayı Jerry Speziale ile birlikte Passaic İlçe Komisyon Üyesi adayları Sean Duffy ve Pedro Liranzo da bulunuyor.

4 Haziran'daki seçimler, ilçenin yönünü belirlemede önemli bir rol oynayacak. Derya Taşkın ve diğer adaylar, ilçenin refahı ve gelişimi için mücadele edecekler. 

Amerika'da bir Türk kadının ilk kez komisyon üyesi adayı olma unvanını taşıyan Taşkın’ın adaylığı, Türk kökenli vatandaşların sesini daha güçlü bir şekilde duyuracağı bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com