Simpsonların Francis Scott Key Köprüsü tahmini : Gerçek mi, efsane mi?

Amerika Birleşik Devletleri'nin en uzun soluklu dizisi olan Simpsonlar'ın, Francis Scott Key Köprüsü kazasını önceden tahmin ettiği iddiaları sosyal medyayı salladı.

Simpsonların Francis Scott Key Köprüsü tahmini : Gerçek mi, efsane mi?
29 Mart 2024 - 02:41 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 03:07

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Francis Scott Key Köprüsü'ne dev bir kargo gemisinin çarpması dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, sosyal medya kullanıcıları bu trajik olayı ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın önceden tahmin ettiğini iddia etti.

Geminin, üzerindeki araç ve işçilerle birlikte saniyeler içinde yıkıldığı video internete düşmesiyle kısa sürede viral oldu. Buna ek olarak, geminin köprüye bilerek çarptığı gibi iddialarda ortaya atıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise popüler çizgi film The Simpsonlar'ın geçmiş bölümlerinden birinde köprünün çöküşüne değinildiğini yazdı.

Dünya üzerinde meydana gelen çok sayıda felaketi önceden bildiği konuşulan çizgi filmin 35. sezon 8. bölümünde Francis Scott Key Köprüsü'nün yıkıldığını iddia eden kullanıcılara yanıt veren uzmanlar,  söz konusu köprüye çizgi filmin hiçbir bölümünde yer verilmediğini ifade ederek  bu iddiaları yalanladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com