WhatsApp'ta Devrim: İnternetsiz Bağlantı Geliyor!

WhatsApp, Yakındaki Kişiler adını taşıyan yeni bir özellikle kullanıcıların internet bağlantısı olmadan da dosya paylaşımı yapmasına olanak tanıyor.

WhatsApp'ta Devrim: İnternetsiz Bağlantı Geliyor!
26 Nisan 2024 - 13:46 - Güncelleme: 26 Nisan 2024 - 13:51

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu yeni bir özellikle dikkatleri üzerine çekiyor.

Son güncellemeyle birlikte, WhatsApp artık "Yakındaki Kişiler" adını taşıyan bir özellikle kullanıcıların internet bağlantısı olmadan da dosya paylaşımı yapmasına olanak tanıyor.

WhatsApp'ın Android beta sürümünden alınan bilgilere göre, bu özellik sayesinde kullanıcılar, yakınlarında bulunan diğer WhatsApp kullanıcılarıyla fotoğraf, belge ve diğer dosyaları paylaşabilecekler. Bunun için internet bağlantısına ihtiyaç duyulmayacak; dosya paylaşımı, yerel bir ağ üzerinden gerçekleştirilecek.

Kullanıcıların öncelikle bu özelliği etkinleştirmeleri gerekecek ve ardından çevrelerindeki diğer WhatsApp kullanıcılarıyla dosya paylaşımına başlayabilecekler. Özellik, kullanıcıların gizliliğini korumak için uçtan uca şifreleme ile desteklenmektedir.

WhatsApp sözcüsü, bu yeni özelliğin, kullanıcıların iletişim kurmalarını daha da kolaylaştıracağını ve özellikle internet bağlantısının zayıf olduğu veya hiç olmadığı durumlarda çok işlevsel olacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com