New York'ta kaza geçiren Mehmet Uzunkaya için yardım kampanyası başlatıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde yaşayan Mehmet Uzunkaya'nın hayatı, geçirdiği bir kaza sonucu tamamen değişti. Doktorlar, en az üç ay boyunca yürüyemeyeceğini ve fizyoterapi alması gerektiğini belirtti. Elmhurst Queens Hastanesi'nde tedavi gören Uzunkaya için GoFundMe'de yardım kampanyası başlatıldı.

New York'ta kaza geçiren Mehmet Uzunkaya için yardım kampanyası başlatıldı
09 Mart 2024 - 00:27 - Güncelleme: 09 Mart 2024 - 00:39

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde yaşayan Mehmet Uzunkaya, üniversitede eğitimine devam ederken, okul çıkışlarında bisikletle yemek teslimatı yaparak geçimini sağlıyordu. Ancak bir kaza sonucu kemiğinin iki parçası kırıldı ve acil sabitleme ameliyatı geçirdi.

Şu an hastanede yatan Uzunkaya, bir ay içinde ikinci bir ameliyat geçirecek. Diz kemiğinin kırılması nedeniyle, dokuların iyileşmesi için ameliyat riskli olduğu için platin takılacak.

Doktorlar, Uzunkaya'nın en az üç ay boyunca yürüyemeyeceğini ve düzenli fizyoterapi alması gerektiğini belirttiler. Ancak maddi sıkıntılar nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan Uzunkaya, fizyoterapi, ilaçlar ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli miktarda paraya sahip değil.

Şu anda Elmhurst Queens Hastanesi'nde yatan Mehmet Uzunkaya için GoFundMe üzerinden yardım kampanyası başlatıldı. Buraya tıklayarak siz de yaşadığı bu zorlu süreçte Uzunkaya'ya destek olabilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com