New York Başkonsolosu heyeti, NYPD Müslüman Subaylar Derneği ile iftar yemeğinde buluştu

New York Başkonsolosluğu, Türk-Amerikan toplumu ile dayanışmayı pekiştirmek amacıyla NYPD Müslüman Subaylar Derneği'nin düzenlediği yıllık iftar yemeğine katıldı.

New York Başkonsolosu heyeti, NYPD Müslüman Subaylar Derneği ile iftar yemeğinde buluştu
26 Mart 2024 - 14:23 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 14:31

New York Başkonsolosluğu, Türk-Amerikan toplumu ile dayanışmayı pekiştirmek amacıyla önemli bir etkinliğe katıldı. NYPD Müslüman Subaylar Derneği'nin düzenlediği yıllık iftar yemeğine New York Başkonsolosluğu heyeti, temsilcileriyle birlikte katılım sağladı.

Buluşma, 1 Police Plaza'da gerçekleşti ve New York'un güçlü ve çeşitli toplumları arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi amaçladı.

Başkonsolosluk, iftar yemeğini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya gönderisinde, "Geçen yıl Türkiye'deki depremler karşısında gösterdikleri dayanışma ve destekleri, ayrıca toplumlarına verdikleri emeklerinden dolayı @nypdmuslim'a minnettarız." ifadeleriyle, NYPD Müslüman Subaylar Derneği'nin Türkiye'deki depremler sırasında sergilediği destek ve dayanışma övgüyle dile getirildi.

NYPD Müslüman Subaylar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılım, Türk-Amerikan toplumları arasındaki bağların güçlenmesine katkıda bulunurken, aynı zamanda derneğin Türkiye'deki zorlu zamanlarda sağladığı destek ve dayanışmayı da vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com