Baltimore'da kargo gemisi köprüye çarptı: Francis Scott Key köprüsü yıkıldı!

ABD'nin Baltimore kentinde bir kargo gemisi, Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpması sonucu köprü anında çöktü.Kurtarma ekipleri en az 7 kişiyi kurtarmak için çalışıyor.

Baltimore'da kargo gemisi köprüye çarptı: Francis Scott Key köprüsü yıkıldı!
26 Mart 2024 - 15:07

Amerika Birleşik Devletleri'nin Baltimore kentinde yaşanan olayda, bir kargo gemisinin Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpması sonucu köprünün anında yıkıldığı görüldü. Patapsco Nehri üzerinde bulunan köprüye yerel saatle 01.35'te gerçekleşen çarpmanın etkisiyle, yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki köprü saniyeler içinde çöktü.

Olay yerinden gelen ilk raporlar, en az 7 kişinin köprü enkazı altında mahsur kaldığını gösteriyor. Kurtarma ekipleri, hızla olay yerine ulaşarak mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı. Maryland Ulaşım Otoritesi (MTA), trafiğin yönlendirildiğini ve kaza sonucu oluşan yaralanma veya can kaybı hakkında henüz bilgi verilmediğini belirtti.

1977 yılında hizmete açılan ve ABD'nin milli marşının yazarı Francis Scott Key'in adını taşıyan köprü, bölgenin önemli ulaşım hatlarından biriydi. Olayın detayları ve kurtarma çalışmaları devam ederken, bölge halkı ve yetkililerin endişesi sürüyor.

Yetkililer, kaza nedeninin araştırıldığını ve gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com