11 Ayın Sultanı Geliyor: ABD'de ramazan coşkusu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Sunnyside kentinde bulunan Mimar Sinan Camii, Ramazan ayını dolu dolu yaşamak için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Cami, her gün devam edecek olan mukabele okumaları ile cemaati bir araya getirerek manevi atmosferi paylaşıyor.

11 Ayın Sultanı Geliyor: ABD'de ramazan coşkusu!
09 Mart 2024 - 17:24 - Güncelleme: 09 Mart 2024 - 17:37

Amerika Birleşik Devletleri'nde Ramazan ayı coşkuyla yaşanıyor. New York eyaletine bağlı Sunnyside kentinde bulunan Mimar Sinan Camii'nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Diyanet'e bağlı Mimar Sinan Camii Ramazan'ı dolu dolu yaşayan Camiler arasında yer alıyor.

Mimar Sinan Sunnyside Camii, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve cemaati bir araya getirmek amacıyla mukabele okumaları düzenliyor.

Ramazan ayı boyunca her gün devam edecek olan ve pazartesi günü başlayacak olan mukabeleye katılmak isteyenlerin, iftardan 45 dakika öncesinde hazır bulunmaları gerektiği belirtildi.

Özellikle kadınların da katılımına önem veren cami, 10 Mart Pazar gününden itibaren saat 4PM ile 6PM arasında yalnızca kadınlar için Tefsirli Mukabele yapılacağı duyuruldu.

Mukabelenin, Şadiye Çimen Bayraktar Hoca tarafından yapılacağı belirtilirken katılımın aynı zamanda Zoom üzerinden de takip edilebileceği bildirildi. 

Mimar Sinan Sunnyside Camii, Ramazan ayının manevi değerlerini yaşamak isteyen herkesi bu özel etkinliğe davet ediyor.

Yer: 45-06 Skillman Ave Sunnyside New York 11104

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com