Efsanevi Aktris Marilyn Monroe'nun Mezarı, Açık Artırmada Rekor Fiyata Satıldı

ABD'li oyuncu ve model Marilyn Monroe'nun mezarının yanı, açık artırmada rekor bir fiyata satıldı. Los Angeles'taki mezarın yanındaki alan, 195 bin dolara bir yatırımcıya geçti.

 Efsanevi Aktris Marilyn Monroe'nun Mezarı, Açık Artırmada Rekor Fiyata Satıldı
03 Nisan 2024 - 16:41 - Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 16:54

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Hollywood'un efsanevi aktrislerinden Marilyn Monroe'nun mezarının yanı, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen bir açık artırmada rekor bir fiyata satıldı.

Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solunda bulunan bu alan, 195 bin dolara bir yatırımcıya geçti.

Beverley Hills'te yaşayan Anthony Jabin adlı yatırımcı, Monroe'nun yanında olmanın hep hayalini kurduğunu belirterek bu alanı satın aldı. Ayrıca, Monroe'ya ait olan bir mayo ve Hugh Hefner'ın eski yatağını da satın alan Jabin, bu önemli alanı koleksiyonuna eklemekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 36 yaşında hayatını kaybeden Monroe için eski kocası Joe DiMaggio, Westwood Village'da özel bir cenaze töreni düzenlemişti. Daha sonra, Playboy'un kurucusu Hefner'ın da Monroe'nun yanındaki bir mezarlığa defnedilmesi planlanmıştı.

Marilyn Monroe'nun eşyalarının da bulunduğu açık artırmada, ünlü aktrisin pembe Pucci elbisesi 325 bin dolara, Elizabeth Arden markalı ruju ise 65 bin dolara alıcı buldu. Aynı etkinlikte, Hugh Hefner'a ait bir ceketin de 13 bin dolara satıldığı belirtildi.

Monroe, kariyeri boyunca Gentlemen Prefer Blondes, Some Like It Hot ve How to Marry a Millionaire gibi unutulmaz yapımlarda rol almıştı. Bugün hala bir ikon olarak kabul edilen Monroe'nun mirası, açık artırmada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com