Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Limca Dekoratif Cam A.Ş.'de kadın işçilerin gücünü kutladı

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF), Limca Dekoratif Cam A.Ş.'nin işçi kadın çalışanları ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Limca Dekoratif Cam A.Ş.'de kadın işçilerin gücünü kutladı
09 Mart 2024 - 18:48 - Güncelleme: 09 Mart 2024 - 18:59

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF), bu yıl "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" vesilesiyle Limca Dekoratif Cam A.Ş.'nin işçi kadın çalışanları ile bir araya geldi.

Limca Dekoratif Cam A.Ş., aile şirketi yapısıyla bilinen ve çalışkan, akıllı, zarif ve vicdanlı bir ortağı olan Hatice Ekim Kaplan önderliğinde, fabrika bünyesinde çalıştırdığı 10 kadın işçiye büyük değer veriyor.

Fabrikada erkek işçilerle birlikte aynı işi yaparak çalışan emekçi kadınlar, sadece naif ve güzel olmalarıyla değil, aynı zamanda güçlü ve yetenekli olduklarını kanıtlıyorlar.

Kadınlara değer ve saygı gösteren bir kültürün önemine vurgu yapan TADF Başkanı Gülay Aydemir, eşit yaşam koşullarının sağlanamadığı durumlarda kız çocuklarının onurlarının kırıldığını ve yeteneklerini gösterme fırsatı bulamadıklarını belirtiyor.

Aydemir, "Kadın güçlüdür. Kadın Mühendis de, tamirci de, pilot da olabilir gibi cümleler kurarak bir kadını, erkeğin yaptığını yapabilmekle ölçmek hiç istemezdim. Bu cümleleri kurmak inanın bana zul geliyor." ifadeleriyle kadınların potansiyellerinin sınırsız olduğunu vurguluyor.

TADF Başkanı, Limca Dekoratif Cam A.Ş.'deki hoş sohbet ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladıklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com