New York Atatürk Okulu öğrencilerinden New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür'e 23 Nisan Ziyareti

New York Atatürk Okulu öğrencileri, geleneksel 23 Nisan ziyaretleri kapsamında New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür'ü ziyaret etti.

New York Atatürk Okulu öğrencilerinden New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür'e 23 Nisan Ziyareti
24 Nisan 2024 - 15:06 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 - 15:18

New York'un gözde eğitim kurumlarından biri olan New York Atatürk Okulu'nun öğrencileri, geleneksel olarak her 23 Nisan'da gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, New York Başkonsolosu Sayın Reyhan Özgür'ü makamında ziyaret etti.

Okulun değerli öğrencileri, Türk kültürünü ve değerlerini yaşatmayı hedefleyen bu özel ziyarette, kendilerine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi.

Ziyarette hazır bulunan öğrencilerden Deniz Berberoğlu, Alara Karalok, Mete Türk Özdemir ve Poyraz Görür, okullarını ve projelerini temsil etmek üzere Başkonsolos Özgür'ün karşısına çıktılar. New York Atatürk Okulu'nun öğrencileri olduklarını belirten gençler, Türk kültürüne ve eğitimine verdikleri değeri ifade ettiler.

Başkonsolos Reyhan Özgür, gençlerin samimi ve girişimci tavırlarından etkilenerek, onların projelerini ilgiyle dinledi. Özellikle öğrencilerin satranç turnuvası düzenlemek isteği, Özgür'ün dikkatini çekti ve gençlerin toplumsal fayda sağlayacak bu tür girişimlerini destekleme sözü verdi.

Başkonsolos Reyhan Özgür'e, öğrencilerin projelerini dinlediği ve onlara destek sözü verdiği için teşekkürlerini ileten New York Atatürk Okulu öğrencileri, bu tür etkinliklerin daha da artarak devam etmesini temenni ediyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com