Divane By Dayının Yeri'nde Eğlence Dolu İki Gün!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New jersey eyaletinde bulunan Divane By Dayının Yeri, 26 Nisan akşamı Tuğba Hatun ve DJ Şenol Yıldırım'ı ağırlayacak. 27 Nisan'da ise Arda Türegün sahne alacak. Rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmayı unutmayın!

Divane By Dayının Yeri'nde Eğlence Dolu İki Gün!
24 Nisan 2024 - 15:22 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 - 15:29

Amerika Birleşik Devletleri’nin New jersey eyaletinde bulunan Divane By Dayının Yeri, canlı müzik performansları, oryantal şovlar ve sahne gösterileriyle cuma ve cumartesi gecelerini hareketlendirmeye devam ediyor.

26 Nisan Cuma akşamı, Divane By Day özel bir tema ile konuklarını ağırlayacak. Tuğba Hatun'un muhteşem performansıyla başlayacak olan gece, 80'ler ve 90'lar temasıyla dolu dolu geçecek. Ardından ise DJ Şenol Yıldırım'ın özel performansıyla eğlence devam edecek.

27 Nisan Cumartesi akşamı ise, geçtiğimiz hafta yoğun ilgi gören Arda Türegün, enerjisi ve muhteşem performansıyla tekrar sahne alacak. 

Eğlence dolu bu iki günü kaçırmamak için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın! Daha fazla bilgi ve rezervasyon için (973) 317 0294 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Adres: 634 Gorge Rd, Cliffside Park, NJ 07010.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com