ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında skandal rüşvet iddiası!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza sonrasında, Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur hakkında çarpıcı iddialar ortaya çıktı. Olaydan sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok'un, Manhattan'daki bir otelde rüşvet teklif ettiği ve kayıtsız kalmak için 4 katı para önerdiği ortaya çıktı.

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında skandal rüşvet iddiası!
28 Mart 2024 - 18:50 - Güncelleme: 28 Mart 2024 - 19:09

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan trajik bir kaza sonrası gündeme gelen Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur hakkında şok edici iddialar ortaya çıktı.

Eylem Tok'un, oğlu Timur ile birlikte ABD'ye kaçtıktan sonra Manhattan'da bulunan bir 5 yıldızlı otelde kayıtsız kalmak için otel yönetimine rüşvet teklif ettiği ortaya çıktı.

İddialara göre Eylem Tok, otelde kalabilmek için avukatları vasıtasıyla normak oda ücretinin 4 katı para ödemeyi teklif etti ancak bu teklif,  otel yönetimi tarafından reddedildi.

DEFALARCA CEZA ALMIŞ!

Öte yandan, Timur Cihantimur'un lüks aracıyla yaptığı kazadan birkaç ay önce 5 kez hız kamerasına yakalandığı ve ceza aldığı öne sürüldü. Olayla ilgili detaylar, kazazedelerin ailelerini daha da derin bir üzüntüye boğarken, Timur'un lise arkadaşının annesi, çocuğun okula arabayla gittiğini belirtti.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın babası Özer Acı, Timur Cihantimur'un kazadan önce lüks aracıyla 5 kez hız kamerasına yakalandığını ve ceza aldığını iddia etti. Acı, Timur Cihantimur'un kullandığı lüks aracın Göktürk bölgesinde kazadan birkaç ay önce peş peşe hız kameralarına takıldığını ve 5 kez de trafik cezası kesildiğini söyledi.

Bu iddiayı destekleyen bir ihbar mesajı da ortaya çıktı; mesajı atan kişi, Timur'un okul arkadaşının annesi olduğunu belirtti. Mesajda "Bu elim kazayı yapan çocuk ile kızım aynı okulda. Çocuğun okula da araba ile geldiğini söyleyenler var" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com