Tolga Karel'den Beklenmedik Sürpriz: Müjdeli Haberi Takipçileriyle Paylaştı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tır şoförlüğü yapan ve "Yaprak Dökümü" dizisindeki unutulmaz Oğuz Ayhan karakteriyle tanınan Tolga Karel, beşinci kez baba olacak.

Tolga Karel'den Beklenmedik Sürpriz: Müjdeli Haberi Takipçileriyle Paylaştı!
11 Nisan 2024 - 11:34 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 12:05

Amerika Birleşik Devletleri'nde tır şoförlüğü yapan ve 2006-2010 yıllarında Kanal D'de ekrana gelen Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz Ayhan karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, beşinci kez baba oluyor. 

İlk evliliğini 2011–2015 yılları arasında model ve oyuncu Günay Musayeva ile yapan Tolga Karel’in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğlu dünyaya gelmişti.  

Tolga Karel ikinci evliliğini ise 2016 yılında Sarah Scott ile yapmış ve çift Amerika’ya yerleşmişti. Bir süre tır şoförlüğü yaptıktan sonra lojistik ve nakliyat şirketi kuran ünlü ismin ikinci evliliğinden de biri kız olmak üzere üç çocuğu dünyaya gelmişti. 

İlk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Cihangir ile yıllardır görüşmeyen 45 yaşındaki Karel’in eşinin dördüncü çocuklarına hamile olduğu ortaya çıktı.

Tolga Karel, beşinci bebeğinin kız olduğunu Ramazan Bayramı öncesinde takipçilerine duyurdu. İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan ve Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia adında dört çocuğu olan Tolga Karel, yeni doğacak kızının ismi için “Erkek çocuk olursa isim hakkı bende, kız olursa eşim Sarah’ta” dedi.

Öte yandan; Tolga Karel geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla çocuklarına bırakacağı mirası açıklamıştı. Eski oyuncu konuya ilişkin sosyal medya hesabından ‘’Çocuklarımın her birine bir bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar, arkamdan dualarını eksik etmezler. 2030'da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar’’ paylaşımını yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com