ABD'nin 4 Farklı Bölgesinde Işık Hüzmesi Görüldü: Ateş Topu Mu, Meteor Mu?

Amerika Birleşik Devletleri’nin 4 farklı bölgesinde ateş topu veya meteor olduğuna inanılan parlak bir ışığın gökyüzünde süzüldüğü görüldü. Tanık olanlar gözlerine inanamazken, olay, bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD'nin 4 Farklı Bölgesinde Işık Hüzmesi Görüldü: Ateş Topu Mu, Meteor Mu?
11 Nisan 2024 - 10:40 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 10:54

Amerika Birleşik Devletleri’nin 4 farklı bölgesinde ateş topu veya meteor olduğuna inanılan parlak bir ışığın gökyüzünde süzüldüğü görüldü.

New York, New Jersey, Pennsylvania ve Delaware çevresinde yaşayanlar, saat 03:43'te gökyüzünde beliren muazzam bir ışık huzmesiyle şaşkına döndü.

Wall Township bölgesindeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan olay, gökyüzünde aniden beliren ve hızla kaybolan bir ışık huzmesini gösterdi. Bu olay, sosyal medyada da hızla paylaşıldı ve bölge sakinlerinin dikkatini çekti.

New Jersey'den Connecticut'e kadar uzanan birçok eyalette de görülen bu doğa olayı, Amerikan Meteor Derneği'ne bildirildi. Bölgedeki birçok kişi, bu olağanüstü manzarayı izlerken büyülendi ve gördükleriyle ilgili raporlarını derneğe iletti. 

Amerikan Meteor Derneği'nin web sitesinde yapılan incelemeler, bölgedeki birçok kişinin benzer bir zaman diliminde bu olayı gözlemlediğini doğruladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com