Futbolun Yıldızı Ronaldo'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj paylaştı.

Futbolun Yıldızı Ronaldo'dan Ramazan Bayramı Mesajı
11 Nisan 2024 - 08:41 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 08:58

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın Al-Nasr takımının kaptanı olarak görev yaparken, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj paylaştı. 

Suudi Süper Kupası'nın yarı final maçında Al-Nasr formasıyla sahaya çıkan Ronaldo, maçın ardından sosyal medya hesabından takipçilerine bayram mesajı iletti. 

Ronaldo'nun kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, "Ramazan Bayramınız Mübarek olsun. Bu özel günde size neşe, huzur ve mutluluk diliyorum," ifadelerine yer verdi.

39 yaşındaki ünlü futbolcu Ronaldo'nun bayram tebrik mesajına, Arap kültürüne özgü beyaz kıyafetlerle çekilmiş bir fotoğraf eklemesi de dikkat çekti.

Ronaldo, 2023 yazında Al-Nasr takımına katıldığından beri, Suudi Arabistan'ın kültürel etkinliklerine saygı gösterme konusunda dikkat çekiyor. Özellikle Ulusal Gün kutlamaları gibi özel günlerde Suudi üniformasıyla görünerek ve ünlü Ardha dansıyla Suudi kutlamalarına katılarak bu saygıyı gösteriyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com