Boksör Mike Tyson vs Fenomen Jake Paul: Maçın Detayları Belirlendi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson ile YouTube fenomeni Jake Paul arasındaki profesyonel boks maçının detayları belli oldu.

Boksör Mike Tyson vs Fenomen Jake Paul: Maçın Detayları Belirlendi!
01 Mayıs 2024 - 15:11 - Güncelleme: 01 Mayıs 2024 - 15:32

Amerika Birleşik Devletleri'nin profesyonel boksörü Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki profesyonel boks maçının kuralları ve detayları belirlendi.

57 yaşındaki eski dünya ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson ile 27 yaşındaki YouTube fenomeni Jake Paul arasındaki karşılaşma, gösteri amaçlı olmayacak ve resmiyet kazanacak.

20 Temmuz'da gerçekleşecek bu mücadele, Teksas eyaletindeki 80 bin kişilik bir Amerikan futbol stadyumunda Netflix tarafından canlı yayınlanacak.

Müsabaka İçin Özel Düzenlemeler

Müsabaka için bazı özel düzenlemeler yapıldı. Maç, ikişer dakikalık 8 raund olarak planlanırken, normalde boks karşılaşmaları üçer dakikalık 12 raund üzerinden yapılıyor. Tyson ve Paul'ün sağlık geçmişi değerlendirildikten sonra Teksas'taki ilgili kurum, "bazı istisnalar" ile maçı onayladı.

Mike Tyson: Efsanenin Dönüşü

58 yaşına basmak üzere olan Mike Tyson, son profesyonel maçını 2005 yılında gerçekleştirmişti. 

Jake Paul: YouTube'dan Ringe

Genellikle eski karma dövüşçülerle ringe çıkan ve çıktığı toplam 10 maçın 9’unu kazanan Paul ise son profesyonel maçında Ryan Bourland isimli bir boksörü yenmeyi başarmıştı. 
Forbes dergisi, YouTube kariyerinin ardından boksa geçiş yapan Jake Paul'u 2022 yılının en fazla kazanan 46’ncı sporcusu olarak belirtmişti. 

Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki profesyonel boks maçı, boks dünyasında büyük bir ilgiyle karşılanırken, Tyson ve Paul arasındaki rekabet merakla bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com