Florida'da Havaalanında Görülen Timsah Korku Dolu Anlar Yaşattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Tampa bölgesinde bulunan MacDill Hava Kuvvetleri Üssü'nde bir timsahın pistte görülmesiyle alarm verildi. Hızlı müdahale sayesinde timsah güvenli bir şekilde yakalandı ve doğal yaşam alanına geri bırakıldı.

Florida'da Havaalanında Görülen Timsah Korku Dolu Anlar Yaşattı
24 Nisan 2024 - 12:39 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 - 12:46

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Tampa bölgesinde bulunan MacDill Hava Kuvvetleri Üssü'nde yaşanan olağandışı bir olay, timsahın havaalanı pistine çıkmasıyla gündeme geldi. Üssün yetkilileri, bir uçağın yanında timsahın görüldüğünü ve hemen müdahale edildiğini açıkladı.

Havaalanı yetkililerinin yaptığı açıklamada, "MacDill Hava Kuvvetleri Üssü'nde bir timsah piste çıktı. Timsah, Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu (FWC) ekipleri tarafından dikkatlice yakalanarak Hillsborough’daki nehre bırakıldı. En yeni dişli havacımız (timsah), üs dışında daha uygun bir ortama yerleştirildi. FWC'ye yardımları için özel teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

Olay, havaalanı güvenliği ve personelinin hızlı tepkisiyle kontrol altına alınırken, timsahın ve çevresindekilerin güvenliği sağlandı. Yetkililer, benzeri durumların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını vurguladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com