Chicago'da Türk Baba Trafik Kazsında Öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ilinois eyaletine bağlı Chicago şehrinde yaşayan Taner John (TJ) Kapan, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Chicago'da Türk Baba Trafik Kazsında Öldü
26 Nisan 2022 - 17:09 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 17:13
Chicago'daki Türk Amerikan toplumunun değerli üyelerinden Taner ve  Nancy Kapan’ın oğlu, Yusuf ve Adem Kapan'ın kardeşi olan Taner John (TJ) Kapan,  23 Nisan 2022 Cumartesi günü geçirdiği trafik kazası neticesinde yaşama veda etti.

25 yaşındaki Taner John (TJ) Kapan, motosikleti ile ilerlerken başka bir aracın kendisine çarpması sonucu öldü. Kazayla ilgili ayrıntılar henüz yetkililer tarafından bildirilmedi.

Merhumun cenaze merasimi, 26 Nisan Salı günü saat 12:00 ile 14:00 pm arasında Lawrence Funeral House’da yapılacak ve akabinde Mount Olive Cemetery’ ye defnedilecektir.

Geride Delilah ve Yakub adında iki güzel evlat  bırakan merhumun cenaze masrafları için, yakınları tarafından GoFundMe sayfası oluşturuldu. Cenazeden artan meblağ olursa çocuklarının eğitimi için bir fona aktarılacaktır.

https://www.gofundme.com/f/tj-a-loving-father-a-biker-and-huge-heart
https://death-obituary.com/death-tj-kapan-died-following-a-motorcycle-crash-gofundme/

Yakınları tarafından "Kocaman bir kalbi, güzel bir karakteri olan bir insan ve ailesiyle birlikte olmayı, gelecekteki hedeflerinden bahsetmeyi ve motosiklete binmeyi seven" biri olarak tanımlanan merhum için, biz de ABDPOST.COM ekibi olarak Allah'tan rahmet, ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com