Taylor Swift'in Yeni Albümü Müzik Dünyasında Fırtına Estirdi!

Taylor Swift'in "The Tortured Poets Department" adlı albümü, çıkışından itibaren müzik dünyasında büyük bir başarı elde etti. Spotify'da bir günde 300 milyon dinlenmeye ulaşarak rekor kırdı ve "Fortnight" adlı şarkısı tüm zamanların bir günde en çok dinlenen şarkısı oldu.

Taylor Swift'in Yeni Albümü Müzik Dünyasında Fırtına Estirdi!
23 Nisan 2024 - 23:14

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Grammy Ödülleri'nde 4 kez Yılın Albümü ödülüne layık görülen dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, müzik dünyasına yepyeni bir eserle adını altın harflerle yazdırdı.

"The Tortured Poets Department" adını taşıyan albümü, çıkış yaptığı ilk günden itibaren adeta bir rekabet arenası haline geldi.

Spotify'da sadece bir günde 300 milyon dinlenme rakamına ulaşan albüm, tüm zamanların en hızlı dinlenen albümlerinden biri olarak tarihe geçti.

Albümün açılış şarkısı "Fortnight" ise sadece bir gün içinde tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı unvanını aldı, böylece daha önce Adele'e ait olan rekoru geride bıraktı.

Apple Music, albümün yayımlandığı ilk günden itibaren pop müzik kategorisinde en çok dinlenen albüm olma başarısını gösterirken, Amazon Music ise üç gün içinde dünya genelinde en çok dinlenen albüm unvanını kazandığını duyurdu.

Taylor Swift'in müzik kariyeri boyunca pek çok rekora imza attığı bilinirken, "The Tortured Poets Department" albümü, çıkış gününde 1,6 milyon kopya satarak bu başarısını bir kez daha kanıtladı.

Swift, geçtiğimiz yıl Spotify'da en çok dinlenen sanatçı ünvanını elde ederek hayranlarının kalbini bir kez daha kazanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com