Minnesota'da Alev Alan Aracın İçindeki Sürücü Son Anda Kurtarıldı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde yer alan Saint Paul'de yanan bir aracın içindeki sürücü, çevredekilerin hızlı müdahalesiyle son anda kurtarıldı.

Minnesota'da Alev Alan Aracın İçindeki Sürücü Son Anda Kurtarıldı!
23 Nisan 2024 - 23:00 - Güncelleme: 23 Nisan 2024 - 23:09

Amerika Birleşik Devletleri'nin Minnesota eyaletinde yer alan Saint Paul'de yanan bir aracın içindeki sürücü, çevredekilerin hızlı müdahalesiyle son anda kurtuldu. Olayda, alevlerle sarılmış araç içindeki sürücü, çevrede bulunan insanlar tarafından kurtarıldı.

Araç, sağ tarafı alevlerle kaplanmış haldeyken içindeki sürücü, kapısını açmak için çaba sarfetti. Ancak araçtaki bariyerler nedeniyle kapı açılamayınca, çevredeki insanlar hemen yardıma koştu. En az 5 kişi, sürücüyü kurtarmak için aracın kapısını zorlamaya çalıştı. Bu sırada bir ulaştırma çalışanı, çekiç kullanarak aracın camını kırdı ve sürücünün çıkmasını sağladı.

Sürücü, camın kırılmasının ardından hızlıca araçtan çıkarıldı. Ancak kurtarma işleminden kısa bir süre sonra, araç tamamen alevlere teslim oldu.

Sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi ve sürücüyü hastaneye kaldırdı. Şans eseri, sürücünün ciddi bir yaralanma yaşamadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com