Türk Parlamentolararası Birlik Delegasyonu üyeleri, New York'ta kahvaltıda buluştu

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York'ta şehrinde bulunan Türkiye Parlamentolararası Birlik Delegasyonu üyeleri, TASC ve Taşkın Bakery'nin ev sahipliğinde keyifli bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Türk Parlamentolararası Birlik Delegasyonu üyeleri, New York'ta kahvaltıda buluştu
14 Şubat 2024 - 00:20 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 00:39

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bulunan Parlamentolararası Birlik (PAB) Türkiye Delegasyonu üyeleri, keyifli bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına katılan Türkiye'den gelen milletvekilleri arasında Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve KEIPA Türk Grubu Üyesi Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın yer aldı.

TASC ve Taşkın Bakery'nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Türk delegasyon üyeleri, New York'ta bulunan Türk iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu ve gelecek işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

Program, Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve kültürel bağların pekişmesine katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com