San Francisco Belediyesi Twitter'a İnceleme Başlattı

Elon Musk'ın Twitter'ın ana ofisine yatak odaları yaptırması üzerine inceleme başlatıldı. California eyaletindeki San Francisco Belediyesi'nden yetkililer, Twitter'la iletişime geçtiklerini ve binada detaylı inceleme yapılacağını duyurdu.

San Francisco Belediyesi Twitter'a İnceleme Başlattı
07 Aralık 2022 - 20:57
Belediye sözcülerinden Patrick Hannan, incelemeye ilişkin şunları söyledi:

Binanın amacına uygun kullanıldığından emin olmalıyız. Kısa dönemli kullanımlar da dahil konutlar için farklı kurallar var. Bu kurallar, binaların güvenli şekilde kullanılmasını sağlıyor. Kimse hukuktan üstün değil.

Söz konusu inceleme, ülkenin önde gelen iş dünyası dergilerinden Forbes'un, Twitter'ın San Francisco'daki ana ofisinde yatak odaları inşa edildiğini aktarmasının ardından geldi.

Haberde, pazartesi günü ofise giden Twitter çalışanlarının, binanın bazı bölümlerinin yatak odasına dönüştürüldüğünü gördüğü belirtilmişti. Odalarda yatak, sandalye, halı, perde ve konferans odasına bağlı monitörlerin yer aldığı aktarılmıştı.

Kaç odanın bu şekilde tasarlandığı bilinmezken, kimliğini açıklamayan bir Twitter çalışanı her katta 4 ila 8 yatak odası olduğunu savunmuştu.

Twitter CEO'su Musk ise sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, “yorgun çalışanlara yatacak yer sağladığını” belirterek, Demokrat San Francisco Belediye Başkanı London Breed'i şirkete saldırmakla suçladı.

Belediye ve Twitter, Washington Post'un yorum talebini reddetti.

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Musk, geçen ay şirket çalışanlarının neredeyse yarısını işten çıkarmasıyla da tartışma yaratmıştı. Musk, işten çıkarmaları savunarak şirketin günde 4 milyon dolar kaybettiğini söylemişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com