Nur_Esin Türkiye Gündeminde...

Kısa sürede Tiktok fenomeni olan Nur_Esin, son günlerde Türkiye gündeminden düşmüyor. Kadın Erkek ilişkilerini irdeleyen videolar çeken Nur_Esin, Kıllı Erkek mi? Metrosexüel mi? tartışması başlattı.

Nur_Esin Türkiye Gündeminde...
26 Mayıs 2022 - 23:50
Yaptığı kısa videolarla tiktokun en çok izlenen hesapları arasında yer alan Nur_esin son günlerde Onedio başta olmak üzere, T24, Haberler.com gibi bir çok haber sitelerinde manşet oldu.

Sosyal medyada Kıllı Erkek tartışması başlatan Nur_Esin, kadınların ve erkek ilişkilerine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Kadınlara ders olabilecek videolar çeken Nur_Esin, erkeklere de ilişkilerle ilgili tüyolar veriyor. 

Erkeklerin kıl aldırmasıyla ilgili konuşan Nur_Esin, "Kılsız adam mı olurmuş oğlum ya? Oldu olacak babet çorap da giysinler. Erkeğin sakalı olur, döşünde kılı olur. Sakal bırakın ki kimin ne olduğu belli olsun. Ayrıca kıl erkeği sert yapar. Tamam kadınlar bakımlı olsun ama erkek azıcık ayı gibi dolaşsın ortada. Kadın ve erkeğin farkı ortaya çıksın" ifadelerini kullandı.

Haber sosyal medyada kısa sürede tartışma konusu oldu. Bazı kadınlar Nur_Esin'i haklı bulurken, bazı erkekler ise eleştirdi.

Bir başka videosunda ise, kadınların "Sen aldatırsan bende aldatırım!" restine karşı çıkarak "Burası Türkiye" diye başladığı uyarıda, "Bunu duyan erkek kadının gözünün yaşına bakmaz" dedi.

İşte çok izlenen bazı videoları....
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com