Madonna'ya hayranlarından dava: "Sahneye geç çıkıyor"

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, konserinde sahneye iki saat geç çıkması nedeniyle iki hayranı tarafından mahkemeye verildi.

Madonna'ya hayranlarından dava: "Sahneye geç çıkıyor"
20 Ocak 2024 - 13:14

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, sahneye iki saat geç çıktığı için iki hayranı tarafından mahkemeye verildi.

Mahkeme belgelerine göre, 7 Grammy Ödülü sahibi şarkıcının 20:30'da sahneye çıkması gerekiyordu. Ancak Madonna, sahneye 22:30'dan sonra başladı ve konser, 01:00 civarında bitti. Geç başlayan konserde, birçok kişi sabah işe gittikleri için konserden erken ayrılmak zorunda kalmıştı.

İki Madonna hayranı, organizatör Live Nation ve mekan Barclays Center'a "yanıltıcı reklam, ihmalkar yanıltma, haksız ve aldatıcı ticaret uygulamaları" için dava açtı. 

Michael Fellows ve Jonathan Hadden tarafından açılan davada, Madonna'nın geçmişte de konserlerine geç başladığına dair örnekler verildi. Dava dosyasında belirtilen başka gecelerde de Madonna'nın aynı mekanda iki saatten fazla sahneye geç çıktığına dikkat çekildi.

Mahkeme belgelerinde konuyla ilgili, "Davalılar, bilet sahiplerine bilette yazılı olan başlangıç saatinin ve reklamda belirtilen saatin çok daha geç başlayacağı konusunda herhangi bir bildirimde bulunmadı ve bu da bilet sahiplerinin saatlerce beklemesine neden oldu." ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com