Jennifer Grout sosyal medyayı salladı: ABD'li şarkıcıdan Kuran tilaveti

Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout, son zamanlarda İslami içerikli videolarıyla dikkat çekiyor. Mülk suresi okuduğu anları takipçileriyle paylaşan Grout, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Jennifer Grout sosyal medyayı salladı: ABD'li şarkıcıdan Kuran tilaveti
12 Mart 2024 - 12:45

Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout, 2013 yılında Lübnan'da katıldığı 'Turbs Got Talent' adlı yarışma programı ile tanınmıştı ancak son zamanlarda adını, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ile sıkça duyuruyor. Son paylaşımında takipçileriyle Mülk suresi okuduğu anları paylaşan Grout, dikkatleri üzerine çekti.

Yıllar önce müzik yarışmalarında başarı elde eden şarkıcı, son dönemde müziğe ara vermiş gibi görünse de, İslami içerikli videolarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz zamanlarda ‘Ayet-el Kürsi’ okuduğu bir video da paylaşan şarkıcı, paylaşımının kısa sürede büyük ilgili görmesiyle ilgili, "Bu kadar popüler olacağıma dair hiçbir fikrim yoktu. Dünyanın her yerinden "Meşhur oldun, çok güzel okuyorsun" diye mesajlar alıyorum. Kur'an'ı keşfetmek ya da dinlemek isteyen herkes için Kuran'ın erişilebilir olduğunu göstermek istedim." ifadelerini kullanmıştı.

5 vakit namaz kıldığını ve Ramazan ayında da oruç tuttuğunu ifade eden Grout, 2013 yılında Fas'ta İslam'ı kabul ettiğini açıklamıştı. 

Sosyal medyasında paylaştığı bir gönderide İslam hakkında konuşan şarkıcı, "Zekat pratiği yapmak için daha cömert olmaya çalışıyorum. Dini eksiklerimi tamamlamayı ve kendimi eğitmeye çalışıyorum. Kur'an'ın anlamı, İslam'ın tarihi hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışıyorum. Camilerden okunan ezan iç huzurumu ve sevincimi artırdı. Şimdi kızıma da aynı duyguları yaşatmak için çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com