Dünyanın En Yaşlı Yapışık İkizleri, 62 Yaşında Hayata Veda Etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pennsylvania Üniversitesi Hastanesi'nde Guinness Dünya Rekorları'nda 'dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri' unvanını taşıyan Lori ve George Schappell kardeşler, 62 yaşında hayatlarını kaybetti. 

Dünyanın En Yaşlı Yapışık İkizleri, 62 Yaşında Hayata Veda Etti
14 Nisan 2024 - 15:12 - Güncelleme: 14 Nisan 2024 - 15:22

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve Guinness Dünya Rekorları'nda 'dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri' unvanını taşıyan Lori ve George Schappell kardeşler, 62 yaşında hayatlarını kaybetti. 

18 Eylül 1961'de doğan ve doğdukları anda kafatasından yapışık olarak dünyaya gelen Lori ve George Schappell, hayatları boyunca birçok zorluğa birlikte göğüs germişlerdi. Paylaştıkları hayati kan damarları ve beyinlerinin yüzde 30'unu, onları benzersiz bir şekilde birbirine bağlamıştı. Lori'nin fiziksel engeli olmamasına rağmen, George'un yürüme yeteneği bulunmuyordu. Ancak bu durum, ikizlerin yaşamlarını dolu dolu geçirmesine engel olmadı.

George, ünlü bir country şarkıcısı olarak başarılı bir kariyer inşa ederken, Lori ise on lobutlu bir bowling oyuncusu olarak tanınıyordu. Birlikte, yaşamlarını adeta birlikte inşa etmişlerdi. Guinness Dünya Rekorları'nda yaşayan en yaşlı yapışık ikizler ve en yaşlı kadın yapışık ikizler unvanlarını taşıyan ikili, dünya çapında birçok insanı etkilemişti.

Doğduklarında uzun bir yaşam süresi öngörülmeyen Lori ve George Schappell, 62 yıl 202 gün boyunca birlikte yaşadılar. Bu süre zarfında birlikte birçok deneyim yaşayan ikizler, yaşamlarını birlikte dolu dolu geçirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com