Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber geldi: Kanser tedavisi görüyor!

Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Middleton, Windsor'da çekilen bir video mesajında hastalığını duyurdu ve ailesinin iyiliği için bunu gizli tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber geldi: Kanser tedavisi görüyor!
22 Mart 2024 - 21:39 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 21:50

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı.

Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, uzun süredir gündemde olan Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü duyuruldu. Çarşamba günü Windsor'da çekilen bir video mesajında, Middleton hastalığını kendi duyurdu ve haberin ailesi için büyük bir şok olduğunu belirtti. Middleton, ailesinin iyiliği için bunu gizli tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Middleton açıklamasında "George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun bir şekilde açıklamak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; İyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor." dedi.

Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada Galler Prensesi'nin ne tür bir kansere yakalandığı veya kanserin hangi aşamada olduğu gibi ayrıntıların paylaşılmayacağı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com