Donald Trump'ın Hayatı Cannes Film Festivali'nde!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hayatını konu alan The Apprentice, Cannes Film Festivali'nde ana ödül olan Palme d'Or için yarışan 18 film arasında yer alıyor.

Donald Trump'ın Hayatı Cannes Film Festivali'nde!
17 Nisan 2024 - 09:44

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump'ın hayatını konu alan biyografik film, yaklaşan Cannes Film Festivali'nde büyük bir heyecan yaratıyor.

İranlı-Danimarkalı film yapımcısı Ali Abbasi'nin yönettiği "The Apprentice", genç Trump'ın 1970'ler ve 1980'lerde New York'ta emlak işine adım atışını ve akıl hocası Roy Cohn ile tanışmasını konu alıyor.

Filmin resmi açıklamasına göre, "The Apprentice (Çırak)", genç Donald Trump'ın nüfuz sahibi Roy Cohn ile yaptığı anlaşma sayesinde nasıl güç kazandığını Amerikan imparatorluğunun merkezine odaklanarak anlatıyor.

Film, Cannes Film Festivali'nde ana ödül olan Palme d'Or için yarışan 18 film arasında yer alıyor. Sebastian Stan, Trump'ı canlandırırken, Jeremy Strong ise yüksek profilli avukat Roy Cohn'u oynuyor.

Film, Trump'ın iş hayatındaki ilk adımlarını, babasının emlak imparatorluğuna katılmasını ve sonrasında onu devralmasını konu alacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com