Alana Hadid, Filistin Sinemasına Destek İçin 'Watermelon Pictures'ı Kurdu

Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Alana Hadid, Filistin kökenli film yapımcılarının sesini duyurmak için "Watermelon Pictures" adlı bir şirket kurdu.

Alana Hadid, Filistin Sinemasına Destek İçin 'Watermelon Pictures'ı Kurdu
08 Nisan 2024 - 22:14 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 22:26

Filistin kökenli ünlü modeller Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Alana Hadid, film endüstrisinde önemli bir adım atarak "Watermelon Pictures" adlı film prodüksiyon ve dağıtım şirketini kurduğunu duyurdu.

Bu yeni şirket, Filistinli film yapımcılarının seslerini duyurabilecekleri bir platform oluşturmayı ve kültürel temsil ile sosyal savunuculuk misyonuna odaklanmayı amaçlıyor.

Watermelon Pictures'ın ilk projesi "Walled Off" adlı belgesel olacak. Bu belgeselde, ünlü İngiliz sokak sanatçısı Banksy tarafından tasarlanan ve Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bulunan "Ayrım Duvarı" manzarasına sahip Walled Off Hotel'in hikayesi anlatılacak.

Filistinli-Amerikalı film yapımcısı Vin Arfuso'nun yazıp yöneteceği belgesel, bölgede yaşayan Filistinlilerin gerçek yaşamlarına ışık tutmayı hedefliyor.

Alana Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid'in de yapımcı olarak yer aldığı bu belgesel projesinde Nelson Mandela'nın torunu Kweku Mandela ve Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters gibi tanınmış isimler de bulunuyor.

Belgeselin dijital yayını 3 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com