ABD, Bu Türk Öğrencinin Başarılarını Konuşuyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Californa eyaletine bağlı San Diego kentindeki Francis Parker Ortaokulu’nda okuyan Kenan Pala, kros koşu dalında elde ettiği başarıların yanısıra evsizlere yaptığı yardımlarla Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmesi ve kurduğu Kids4 Community derneği ile 23 Ocak'ın Kenan Pala günü ilan edilmesi gibi birçok başarısından ötürü ABD'de adından övgüyle söz ettiriyor.

ABD, Bu Türk Öğrencinin Başarılarını Konuşuyor!
31 Mayıs 2022 - 17:56
Kenan Pala,  spora ilkokulda triatlon koşarak başladığını ifade ederek, "Koşmaya başlamadan önce triatlon yaptım. Bunu eğlence için yaptım. Sonra bir süre yüzmeye ve bisiklete binmeye yöneldim. Bu sürede koşmayı daha da çok sevdiğimi anladım." dedi. 

Ortaokuldayken koşu sporunda iyi olduğunu ancak 'en iyisi olmadığını' anlatan Kenan Pala sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yüzden çok çalıştım. Her zaman, herhangi bir spor dalında başarının kalıcı ve uzun olmasını istiyorsanız, yöntemi çok çalışmaktan geçiyor. Şimdi California ve Amerika’nın en iyi kros koşucularından biri oldum. Lise son sınıfta tam olarak olmak istediğim yerdeyim. Gelecek yıl sonbaharda Yale Üniversitesi’ne başlayacağım. Ders notlarımın yüksek olması, yardım severliğim ve sporcu yönümle Yale Üniversitesi’ne erken kabul edildim. Yale Üniversitesi koşu takımı içinde de yer alacağım için mutluyum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com