13 yaşındaki çocuğun trajik ölümü: Yüksek doz fentanil can aldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde, 13 yaşındaki bir çocuğun, kazara aşırı dozda fentanil alarak hayatını kaybettiği bildirildi.

13 yaşındaki çocuğun trajik ölümü: Yüksek doz fentanil can aldı
16 Şubat 2024 - 00:18 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 01:01

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, oturma odasında tepkisiz halde bulunan 13 yaşındaki bir çocuğun aşırı dozda fentanil alımı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Adli tabiplik tarafından yapılan rapora göre, gencin ölümü kaza sonucu gerçekleşti ve bu olay, ülkedeki fentanil kaynaklı ölümlerdeki hızlı artışın bir parçası olarak değerlendirildi.

Şerif Bürosu, Jarron Winston adlı çocuğun ailesinin, onu uyandırmaya çalıştığı ancak herhangi bir tepki alamadığı bilgisini paylaştı. Ailenin, kan damlaları gördükten sonra 911'i aramasıyla birlikte olayın detayları ortaya çıktı.

Harris County Şerifi Ed Gonzalez, gencin ilk müdahale ekipleri tarafından bulunduğunda çoktan hayatını kaybetmiş olduğunu belirtti.

Şerif Bürosu, olayın incelenmeye devam ettiğini, fentanilin nereden geldiği ve çocuğun vücuduna nasıl girdiği gibi detayları araştırdığını belirtti.

Gonzalez, eğer fentanilin kaynağı belirlenebilirse, ölümle sonuçlanan tedarik zincirinin sorumluları hakkında cinayet davası açılabileceğini söyledi. Ancak şu an için herhangi bir gözaltı yapılmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com