UFC Sahnesinin Tek Türk Dövüşçüsü İbo Aslan, İlk Maçında Rakibini Nakavt Ederek Sahneye Damga Vurdu!

UFC'nin tek Türk dövüşçüsü İbo Aslan, ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj'ı nakavt ederek zaferle çıktı. Aslan, kariyerindeki 13 maçın sadece birinde mağlup olmuştu.

UFC Sahnesinin Tek Türk Dövüşçüsü İbo Aslan, İlk Maçında Rakibini Nakavt Ederek Sahneye Damga Vurdu!
31 Mart 2024 - 12:54

Ultimate Fighting Championship (UFC) sahnesinin tek Türk dövüşçüsü olarak dikkatleri üzerine çeken İbo Aslan, heyecanla beklenen ilk maçına çıktı ve rakibi Anton Turkalj'ı nakavt ederek zaferle ayrıldı.

Kariyerinde 13 maça çıkan ve 'Son Osmanlı' lakabıyla tanınan İbo Aslan, bu müsabakalardan sadece birinde mağlup olmuştu. Aslan, söz konusu müsabakalarda tam 12 nakavtla galip gelirken, 2020 yılında Anton Turkalj'a karşı aldığı mağlubiyetle zorlu bir deneyim yaşamıştı.

UFC tarihinde Türk bayrağını dalgalandıran tek isim olan İbo Aslan, çıktığı ilk maçında büyük bir performans gösterdi ve rakibi Anton Turkalj'ı nakavt ederek zaferle ayrıldı.

Maç sonrası duygularını "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek ifade eden İbo Aslan, Türk sporseverleri ve UFC tutkunlarını gururlandırdı. Aslan'ın bu zaferi, Türk dövüş sporlarına yeni bir sayfa açarken, gelecek maçlar için de büyük bir heyecan uyandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com