Nevada'da Yaşayan Yaşlı Çiftin Evinde Çok Sayıda Ölü Hayvan Bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletindeki Boulder City'de yaşayan Timothy Miller (79) ve Carolyn Luke (72) çifti, hayvan istismarı ve istifçiliği suçlamasıyla ihbar edildi. Polis, çiftin evi, arabası ve otel odasında yapılan aramalarda ölü veya ağır durumda yaklaşık 100 hayvan buldu.

Nevada'da Yaşayan Yaşlı Çiftin Evinde Çok Sayıda Ölü Hayvan Bulundu
08 Nisan 2024 - 11:42 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 11:51

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletindeki Boulder City'de yaşayan 79 yaşındaki Timothy Miller ve 72 yaşındaki Carolyn Luke çifti, hayvan istismarı ve istifçiliği suçlamasıyla ihbar edildi. Yapılan arama sonucu yaşlı çiftin evinde, arabasında ve otel odasında ölü veya durumu ağır olan yaklaşık 100 hayvan bulundu.

Bir arabanın içinde fark edilen hayvan istismarı ve istifçiliği ihbarı üzerine Boulder City Polis Departmanı olay yerine sevk edildi. Polis yetkilileri tarafından yapılan arama sonucunda kötü durumda olan yaklaşık 100 hayvan buldu. 

Polis memurları, Nevada yolundaki Jupiter yoluna yakın bir noktada çiftin aracını durdurduğunda, içeriden yoğun bir ölü hayvan kokusu geldiğini ifade ettiler. Polisler, aracın içinde çeşitli plastik alışveriş torbaları ve valizler içinde 51 ginepig ve tavşan bulunduğunu tespit ettiler. Bu ginepiglerden 11 tanesi ölü bulunurken, 4 tanesini ise daha sonradan yaşamını yitirdi.

Boulder City Polis Departmanı'ndan üsteğmen Thomas Healing, yaptığı açıklamada, "Memurlarımız hemen bir sorun olduğunu anladı" dedi. Kadın şüpheli, diğer hayvanların evlerinde ve Las Vegas'taki bir otel odasında olduğunu söyledi ve Las Vegas Metropolitan Polis Departmanı'na haber verildi.

Las Vegas'teki otel odasında bulunan 30 köpeğin 10'unun öldüğü rapor edilirken, çiftin evinde ise 15 köpek ve daha fazla sayıda ginepig bulundu.

79 yaşındaki Timothy Miller ve 72 yaşındaki Carolyn Luke çiftine işkence, yaralama, terk etme veya aç bırakma gibi 11 ayrı suçtan dava açıldığı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com