Hasan Can Kaya, ABD'yi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor!

Türk komedi dünyasının sevilen isimlerinden Hasan Can Kaya, Amerika turnesi için hazırlıklarını tamamladı. Yoğun talep üzerine 5 farklı eyalette gerçekleştirilecek olan turne, seyircileri kahkaha tufanına davet ediyor.

Hasan Can Kaya, ABD'yi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor!
04 Şubat 2024 - 10:19

Ünlü Türk komedyeni Hasan Can Kaya, Amerika turnesi kapsamında unutulmaz bir şov sergilemek üzere hazırlıklarını tamamladı. Yoğun talep üzerine gerçekleştirilecek turne, ABD'nin dört bir yanındaki seyircileri kahkaha tufanına davet ediyor.

Hasan Can Kaya, Mitchell Kobelinski Theater – Copernicus Center (Chicago), Breslin Performing Art Center (New Jersey), The Town Hall (New York), Million Dollar Theater (Los Angeles) ve Houston'da düzenlenecek gösterilerle Amerika'yı güldürmeye geliyor. 

Hasan Can Kaya, Amerika'nın beş farklı eyaletinde, 10 bine yakın seyirciyle buluşacak. Komedyen, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmak için fantezileri ve hikayeleriyle sahnede olacak.

ABD Turne Programı

21 Nisan: Chicago, Mitchell Kobelinski Theater – Copernicus Center
26 Nisan: New Jersey, Breslin Performing Art Center
28 Nisan: New York, The Town Hall
1 Mayıs: Los Angeles, Million Dollar Theater

Houston'da düzenlenecek sahnenin tarihi ise yakında açıklanacak

️Biletler ve detaylar için https://www.arteviproduction.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Tarih ve mekan değişiklikleri için resmi internet sitesini kontrol etmeyi unutmayın.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com