Getir, ABD'nin Ünlü Beyzbol Takımına Sponsor Oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York, Chicago ve Boston şehirlerinde hizmet veren Türk girişimci teslimat markası 'Getir', ABD'de yeni bir girişime daha adım attı. Marka, ünlü New York Mets beyzbol takımının sponsoru oldu.

Getir, ABD'nin Ünlü Beyzbol Takımına Sponsor Oldu
01 Ağustos 2022 - 15:14
Türkiye'de doğan hızlı teslimat firması Getir, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York, Chicago ve Boston şehirlerinde de bir süredir hizmet veriyor.

Ancak geçtiğimz günlerde firmanın eski çalışanları ücretlerini alamadıkları ve hayatlarını riske sokacak taleplerle karşılaştıklarını beyan ederek suç duyurusunda bulundular. New York'ta firma hakkında soruşturma ve inceleme başlatıldı.

Bu süreçte Getir yönetimi de boş durmayıp adını daha fazla duyurmak için ABD'nin ünlü beyzbol takımı New York Mets ile bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Şimdilik New York, Chicago ve Boston'da hizmet veren markanın hedefi, ABD genelinde faaliyet göstermek.

Gazeteci Anıl Sural'ın konuyla ilgili kaleme aldığı makale şöyle:

"New York Mets ile Getir arasında sponsorluk anlaşması
Getir, Amerika'da 3 şehirde faaliyet gösteriyor! Kasım ayında ilk olarak Chicago ile Amerika kıtasına ayak basan Getir ardından New York ve Boston’da müşterilerine getiriyor! 

ABD piyasasında başarıyla devam eden firma New York’un meşhur beyzbol takımına sponsor oldu. Getir, ABD'nin ünlü takımı New York Mets'in sponsorluk anlaşması imzaladı ve bu seneki sponsorları arasında yer aldı. ABD’deki hedefi 300 şehir olan Getir ülkedeki hızlı market teslimatının öncüsü olmak istiyor.

Getir’in kurucusu Nazım Salur konuyla ilgili “New Yorklulara hizmet etmeye kararlıyız ve lansmanımızdan bu yana büyük olumlu geri bildirimler aldık. New York Mets, bu şehrin önemli bir parçası ve ortaklık başlatmaktan gurur duyuyoruz. New York'a derinden bağlıyız ve bir gün Mets'in sahip olduğu şekilde şehrin kültürüne kök salmayı umuyoruz." dedi. 

Mets Başkan Yardımcısı ve Gelirler Başkanı Jeff Deline ise "Getir ile ortak olmak, Mets'in resmi market dağıtım ortağı olmak heyecan verici ve yeni bir fırsat. Hem Mets hem de Getir, daha büyük metro topluluğunun otantik bir parçası olmayı hedefleyen benzersiz şekilde dengeli kuruluşlardır. Hayranlarımız için Getir'in adını görmeyi ve sahasındaki varlıkları mutlu ediyor.” açıklamasını yaptı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com