"Atatürk 2" ile Amerika'da Büyük Başarı: İstanbul Broadcast Türk Kültürünü Tanıtıyor

İstanbul Broadcast şirketi, kurucuları Zeynep Turoğlu Şerifoğlu ve Sercan Şerifoğlu önderliğinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk kültürünü ve tarihini tanıtmayı hedefliyor. "Atatürk 2" filmi, Washington DC, Virginia ve New Jersey'de gösterime girdi ve Türk toplumu ile diğer izleyicilerden büyük ilgi gördü.

"Atatürk 2" ile Amerika'da Büyük Başarı: İstanbul Broadcast Türk Kültürünü Tanıtıyor
21 Mayıs 2024 - 23:49

İstanbul Broadcast şirketinin kurucuları Zeynep Turoğlu Şerifoğlu ve Sercan Şerifoğlu, Türk kültürünü ve tarihini Amerika Birleşik Devletleri’ndeki izleyicilere tanıtmak amacıyla yeni filmlerinin gösterimlerini başlattı.

İlk olarak Washington DC ve Virginia’da gerçekleştirilen gösterimlerin ardından, 19 Mayıs’ta New Jersey’de “Atatürk 2” filmi izleyicilerle buluştu.

ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli'nin mikrofonuna konuşan Zeynep Turoğlu Şerifoğlu, “Eşim Sercan Şerifoğlu ile birlikte kurduğumuz İstanbul Broadcast şirketi olarak, Türkiye’de vizyona giren filmlerimizi burada yaşayan insanlara da ulaştırmayı amaçlıyoruz. İlk olarak ‘Ölümlü Dünya 2’ filmiyle bu yolculuğa başladık ve şimdi de ‘Atatürk 2’ filmiyle devam ediyoruz,” dedi.

Gösterimin ardından konuşan Şerifoğlu, “Amacımız, Türk kültürünü ve tarihini burada yaşayan Türk toplumu ve diğer vatandaşlara tanıtmak. New Jersey’de gerçekleştirdiğimiz bu gösterimle, izleyicilere Türk kültürüne ait değerleri ve tarihimizden kesitleri sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” diye ekledi.

Etkinlikte, Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu’ndan Konsolos Yardımcısı Kemal Yücetepe ve eşi Nilüfer Hanım ile diğer muavin konsoloslar da yer aldı. Zeynep Turoğlu Şerifoğlu, gösterime katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün bizim yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki gösterimlerimizde de herkesi bekleriz,” dedi.

İstanbul Broadcast, 26 Mayıs’ta Miami’de ve 8-9 Haziran tarihlerinde New York’ta “Atatürk 1” ve “Atatürk 2” filmlerinin gösterimlerini yapacak. Şirket, Türkiye’de vizyona giren filmleri Amerika’daki izleyicilerle buluşturma misyonunu sürdürerek, Türk kültürünü ve tarihini tanıtmaya devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com