Aracıyla FBI Merkezine Çarpan Şüpheli Gözaltına Alındı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletindeki Federal Soruşturma Bürosu (FBI) merkezinin güvenlik bariyerlerine çarpan bir sürücü gözaltına alındı.

Aracıyla FBI Merkezine Çarpan Şüpheli Gözaltına Alındı
02 Nisan 2024 - 06:08 - Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 06:36

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) merkezinin güvenlik bariyerlerine aracıyla çarpan bir sürücü gözaltına alındı. FBI yetkilileri, Atlanta kentindeki bölge binasına izinsiz girmeye çalışan şüphelinin aracının bariyerlere çarptığını belirtti.

Olayla ilgili olarak bir FBI sözcüsü, medyaya yaptığı açıklamada, polisin şüpheliyi gözaltına aldığını ve herhangi bir yaralanmanın olmadığını ifade etti.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, SUV tipi bir aracın FBI binasının girişindeki bariyerlere çarptığı ve aracın ön kısmında büyük hasar oluştuğu görüldü.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olay sırasında FBI binasının çevresinde polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı ve şüphelinin hemen gözaltına alındığı belirtiliyor. Yetkililer, olayın ardındaki nedenler konusunda henüz resmi bir açıklama yapmazken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

FBI ve yerel polis yetkilileri olayı detaylı bir şekilde inceleme altına aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com