Anadolu Ateşi 7 Mayıs'ta yanacak: ABDPost'a özel indirim koduyla unutulmaz dans şölenine katılabilirsiniz!

Dünya çapında ün kazanmış Anadolu Ateşi, 7 Mayıs-18 Mayıs tarihleri arasında ABD ve Toronto'da unutulmaz bir gösteri sunacak. Özel turne, Türk kültürünün benzersiz dansları ve enerjik performanslarıyla dolu olacak. Turne için ABDPost'a özel indirim kodu fırsatını kaçırmayın!

Anadolu Ateşi 7 Mayıs'ta yanacak: ABDPost'a özel indirim koduyla unutulmaz dans şölenine katılabilirsiniz!
29 Mart 2024 - 23:35 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 23:44

Dünya çapında tanınan ve ünüyle adından söz ettiren Anadolu Ateşi, 14 Mayıs'ta Kanada'da muhteşem bir gösteriyle sahne alacak.

ABDPost'a özel indirim kodu fırsatının bulunduğu efsanevi turne 7 Mayıs'ta Chicago ile başlayacak, 18 Mayıs'ta New Jersey'de son bulacak. 


Anadolu Ateşi, kökeni Anadolu'nun derin mitolojik ve kültürel geçmişine dayanan Anadolu Ateşi; Anadolu'nun zengin aşk, kültür ve barış tarihinden doğan ateşi dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

Anadolu Ateşi, sayısız uluslararası turne ve çeşitli tanıtım faaliyetleriyle dünya çapında en üst seviyede dans gruplarından biri olarak kabul ediliyor.

 

Türk kültürünün eşsiz dansları ve enerjik performanslarıyla ünlü olan Anadolu Ateşi, ABD ve Toronto'da unutulmaz bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

Turne Tarihleri:

7 Mayıs: Chicago

9 Mayıs: Houston

12 Mayıs: Washington D.C

14 Mayıs: Oakville

16 Mayıs: Lauderdale

17-18 Mayıs: New Jersey

Anadolu Ateşi, 2 Guinness Rekoru, 8,500'den fazla gösteri, 45 dansçı, 109 ülke ve 50 milyon izleyici ile dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Bu muhteşem gösteriyi kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın!

ABDPost'a Özel İndirim Kodu

ABDPost takipçileri için özel bir indirim de bulunuyor. ‘abdpost10’ koduyla indirimli biletlerinizi satın alabilirsiniz. 

Bu eşsiz deneyimi yaşamak için hemen www.90events.com adresinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com