'Amazon Business' 15 Firmaya Hibe Veriyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde Temiz Kredi adlı şirketin sahibi Finans Geliştirme Uzmanı Yaşar Dağlar, Amazon'un yeni duyurduğu hibe programı ve Amazon'da satış yapmayı düşünenler için bilgi verdi.

'Amazon Business' 15 Firmaya Hibe Veriyor!
16 Eylül 2022 - 19:28
Amazon, Amazon Business hesabı olanlara bir hibe programı başlattı. Yaşar Dağlar, Amazon Business hesabı olanların direkt başvuru yapabileceğini, hesabı olmayanların ise önce hesap açarak ardından başvuru yapabileceğini müjdeledi.

'Amazon Small Business Grants' hibe programına www.amazon.com sayfasından en son 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. 

Amazon 15 firmaya hibe verecek. Finalistlerden birinciye 25 bin dolar nakit para, 4 ayrı finaliste 20'şer bin dolar nakit para, 10 ayrı finaliste de 15'er bin dolar hibe söz konusu. Yani ayrı ayrı hesaplandığında Amazon toplamda 215 bin dolar hibe yardımı yapmış olacak.

ÖDÜLLER NELER?
Birinci
olan firmaya 25 bin dolar hibe vermek dışında Amazon, 499 dolar değerinde 1 yıllık 'Business Prime Membership Small Plan' üyeliği hediye ediyor. Ayrıca Ring adlı güvenlik firmasından kazanan kişiye güvenlik kamera sistemi hediye edilecek. Ve son olarak Amazon'un web hizmetlerinden 32 bin dolar değerinde destek alabilecek birinci olan firma.

İkinci gruptaki 4 finalist firma ise 20 bin dolar nakit para ödülünün dışında, 179 dolar değerinde 1 yıllık 'Business Prime Membership Essentials Plan' üyeliğine hak kazanacak. Aynı şekilde onlar da Ring firmasından güvenlik kiti kazanmış olacaklar. Ve son olarak 3 bin dolar değerinde Amazon eğitimlerinden ve web hizmetlerinden de faydalanabilecekler.

Son gruptaki 10 finalist firma ise 10 bin dolar nakit para yardımı dışında, yine 179 dolar değerinde 1 yıllık 'Business Prime Membership Essentials Plan' üyeliğine hak kazanacak. Aynı şekilde onlar da Ring firmasından güvenlik kiti kazanmış olacaklar. Ve bu gruptaki talihliler de 1.700 dolar değerinde Amazon'un eğitim kredilerinden kazanmış olacak.

Amazon Business hesabı olanlar 30 Eylül'e kadar www.amazon.com linkinden başvuru yaparak 15 talihliden biri olma şansını yakalayabilir. 

Hesabı olmayanlar ise hemen hesap açarak başvuru yapabilirler.

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR
Firmanızın mutlaka Amerika Birleşik Devletleri'nde açılmış olması ve sahibinin de 18 yaşından büyük olması gerekiyor.

Bir diğer önemli husus da yıllık satışınızın 1 milyon doların altında olması şartı.

Birkaç Amazon hesabı olanlar, yalnızca tek bir hesap üzerinden başvuru yapabilirler.

Amazon Business,  http://entrepreneur.com ile ortak bir çalışma yapmış. Dolayısıyla başvurular tamamlandıktan sonra entrepreneur üzerinden Amazon müşterileri bir oylama yapacak ve en çok oyu alan 15 firma sırasıyla hibesini alacak. 

Hemen hatırlatalım, bir hesaptan yalnızca tek bir kere oy kullanılabilir. Oylama da 10-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Yalnızca Amazon Business hesabı olanlar oy kullanabilecek. Tek oy hakkınız olduğunu tekrar hatırlatalım.

Kazanan kişiler yani firmalar 25 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak. Kazanan kişiler başvuru yaptıkları mail adreslerinden bilgilendirilecek.

Amazon ayrıca, kazanan firmaların tanıtımları için başka olanaklardan da faydalandıracak.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve Amazon hesabınız yok ise hesap açıp başvuru yapmak için neler yapılması gerektiğini Yaşar Dağlar'ın aşağıdaki videosundan öğrenebilirsiniz.

KAYNAK: Yasar Daglar

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com