Alibaba'nın Dönüşü Muhteşem Oldu!

New York denince akla ilk gelenler arasında Özgürlük Heykeli, Central Park, Times Meydanı gibi pek çok simgenin yanısıra bir de 25 yıldır unutulmaz lezzetler sunan Alibaba Restoran yer alır. 8 aylık aranın ardından yeni mekanını önemli konuklar eşliğinde görkemli bir şekilde açan Alirıza Doğan, abdpost.com'a konuştu.

Alibaba'nın Dönüşü Muhteşem Oldu!
03 Şubat 2023 - 15:04

Alirıza Doğan, 25 yıldır New York'ta işlettiği restoranını pandemi döneminde biten kontratını, yenileme sürecinde mal sahibiyle anlaşamadığı için mahkeme kararıyla tahliye etmek zorunda kaldığını anlattı.

Alibaba Restoran'sız bir New York düşünülemeyeceği için hemen yeni bir mekan arayışına geçen Doğan, 8 aylık bir çabanın sonucu olarak iki gün önce açılışını yaptığı 224 East 53th Street NewYork adresindeki yeni mekanını buldu. Eşi çok istediği için de mekanı onun adına açtı.

AÇILIŞTA NEW YORK'UN GÜÇLÜ İSİMLERİ, DOĞAN'I YALNIZ BIRAKMADI...
Açılışta Doğan'ı New York Belediye Başkanı  Eric Adams, NYC Küçük İşletme Komiseri Kevin D. Kim ve Paterson Belediye Başkanı Andre Sayegh, Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu, New York Polis Departmanı ekipleri, Belediye Başkan Danışmanı Mohamed Bahe ve dostları ile mekanın müdavimleri yalnız bırakmadı. Başta Umut Şef olmak üzere tüm mutfak ekibine, bu özel günü mükemmel kıldıkları için Doğan teşekkürlerini iletti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com